Szülőtől Szülőnek

Kedves Ági!

Tavaly augusztusban voltunk nálad állapotfelmérésen a Tomival, mert  az óvoda illetve a nevelési tanácsadó javasolta a TSMT tornát. Mi ezt elkezdtük nálad szeptember közepén.
Tomi nagyon szeret hozzád járni, lelkesen meséli mindig, hogy milyen gyakorlatok, feladatok voltak az órákon.


Az első változást október végén-november elején vettük észre nála.  Stabilabban tudott megállni  gólyalábon illetve tudott már bukfencezni! Azóta is folyamatosan veszünk észre kisebb-nagyobb változásokat.  Pl. még választékosabban beszél, fogalmaz, ritkultak a nyafogások, esetleges hisztik, a rajzai sokkal szebbek, részletesebbek, kidolgozottabbak lettek, több olyan tornagyakorlatot meg tud csinálni, ami a felmérésnél nem igazán ment.  /gyűrűképzés, hanyatt fekvésnél a fej megemelése - láb megnézése, hanyatt fekvésből  felülés, labdadobás és elkapás, kúszás- ami teljesen kimaradt a mozgásfejlődéséből /.

Múlt héten volt az óvodában fogadóóra, az iskolaérettségről, iskolába menetelről volt szó. Meg voltunk győződve róla,hogy azt fogják mondani, hogy még nem érett, maradjon még egy évet az oviban. Az óvónénik elmondták,hogy rengeteget fejlődött a Tomi, kreatívabbak, szebbek a rajzai, kialakult a feladattudata, szépen fejezi ki magát. Így ősszel mehet iskolába !

Elküldjük neked egy-két rajzát, az első kb. tavaly március környékén készülhetett, a többi pedig november-decemberben.

Köszönünk szépen mindent!
Ági, Gergő